DARILNICA – menjava daril – brez denarnice – brez cenzure

DARILNICA – menjava daril – brez denarnice – brez cenzure

Anselma gosti ‘DARILNICO 2012 – menjava daril – brez denarnice – brez cenzure’!

Od 15. 12. 2011 do 6. 1. 2012 lahko izmenjate darila, ki ste jih prejeli ampak vam niso všeč za darila, ki so jih prejeli drugi. V ta namen je ekipa ENORA poskrbela za novoletno, praznično vzdušje s prostorsko inštalacijo v Anselmini dnevni sobi.

Vabljeni!

Ekipa ENORA

IDEJA DARILNICE

Projekt DARILNICA je namenjen vsem generacijam. Želi spodbuditi k razmišljanju o obdarovanju, darilih, medsebojnih odnosih in opozarja na  pretirano potrošniško razvado prazničnih dni. Projekt raziskuje psihološke procese in družbene dejavnike, ki vplivajo na celoten potek obdarovanja.
December je glede oglaševanja in zapravljanja najbolj specifično obdobje; mestni prostor je poln okrasja, ljudje prazničnega vzdušja, trgovine pa  postanejo njihov duhovni hram. Ponudba je tako raznolika, da nakupovalna mrzlica ne preseneča. Vendar se ta pestrost odraža v večkrat dolgočasnih in ponavljajočih motivih, ki nemalokrat pridejo v neprave roke.

Namen našega projekta je ustvariti blagovno menjavo daril, ki nekomu niso dobro služila, in jih zamenjati z darili, ki nam bolj ustrezajo,  ter s em spodbuditi k intenzivnejšemu razmišljanju o sami nematerialni vrednosti darila. Obdarovanje navsezadnje definira vedenjske vzorce in je pomemben del interakcije med ljudmi.

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 500px;}