ŠŠŠ šuper šola šivanja

CELOLETNI NADALJEVALNI TEČAJ ŠIVANJA

ŠŠŠ ali Šuper Šola Šivanja je nadaljevalni tečaj šivanja. Ker je ključ do znanja šivanja ravno praksa in čim več šivanja, ponujamo dve različni verziji ŠŠŠ-ja. V obeh primerih skrbimo za vašo šiviljsko rutino in vam pomagamo pri vsaki še tako majhni šiviljski zagati.

ŠŠŠ 1 Je šola s programom. Sestavljena je iz štitih sklopov: KRILO, HLAČE, SRAJCA, OBLEKA. Vsak sklop se začne s predavanjem o posebnostih in elementih obravnavanega oblačila, sledi srečanje namenjenem pouku krojenja oblačila (kot nadaljevanju supertečaja krojenja), za tem so štiri šiviljska srečanja, kjer podrobno analiziramo vsak element na posameznem oblačilu. Tako se dodobra spoznate z vsemi elementi, pri hlačah z zadrgo, žepi, pasom, pri krilu: z gubami, razportki, zadrgo, pasom, pri srajci z ovratnikom, zapestnikom, razporki, sedlom, pri obleki s skrito zadrgo, oblogo, visokim rokavom itd. Bistvo tečaja je, da tokom leta izdelate takorekoč vse elmente, ki se pojavljajo na oblačilih in res posvetite nekaj ur na teden šivanju.

ŠŠŠ 2 Je v primerjavi z 'enko' lahkotnejši. Je "brez programa", udeleženci izdelujejo svoje izdelke in se spopadajo z lastnimi projekti. Ob tem imajo na voljo prostor, stroje in orodje ter podporo s strani izkušenih šivačic. Tokom let se je med dolgoletnimi udeleženci ustavarila prijetna skupnost, ki se med seboj spodbuja, si deli kroje in šiviljske izkušnje ter spleta prijateljstav tudi izven šiviljskega dela. ŠŠŠ 2 je megasuper za tiste, ki sicer znate šivati, vendar vedno najdete kakšen izgovor zakaj tega ne počnete (večkrat).

ŠŠŠ je celoletni program, lahko se priključite kadarkoli. Za dodatne informacije in prijave pišite na: info@Anselma.si