Supertečaj

krojenja in šivanja

za vse, ki od nekdaj govorite, da bi se radi naučili šivati.

SUPERTEČAJ je celosten in resen tečaj krojenja in šivanja, premišljeno zasnovan in z dolgo tradicijo, saj se izvaja že od leta 2010. Program je zastavljen celostno in vas usposobi za samostojno izdelovanje kakršnihkoli oblačil. Sestavljen je iz dveh delov: krojenja in šivanja. Lahko se udeležite samo enega ali obeh delov tečaja, priporočeno zaporedje je že vključeno v sam program tečaja.

KROJENJE je sestavljeno iz šestih srečanj (tri ponedeljke in tri četrtke od 18:30 do 21h). Ima obliko klasičnega pouka in vas tokom predavanj poduči o risanju krojev za kakršnokoli oblačilo po izbranih merah. Za udeležbo potrebujete zgolj klasične šolske potrebščine (papir, pisala inpd). Na tečaju dobite delovne liste, ki na koncu tvorijo priročnik za nadaljne delo.

ŠIVANJE poteka tokom dveh vikendov. V primerjavi s krojaškim delom, je bolj strnjen in ima značaj delavnice, saj učenje poteka v obliki praktičnega pouka. Šiviljski del je sestavljen iz: VAJENICE in IZDELOVANJA OBLAČILA. V prvem delu se spoznate z izdelavo vseh osnovnih elementov oblačil (različni šivi, žepi, vstavljanje zadrge…) in pridobite ali utrdite občutek za delo na šivalnem stroju. Drugi del – oblačilo, je namenjen spoznavanju s postopkom izdelave oblačila: postavitev kroja na blago, izrez in sestavljanje posameznih delov oblačila, vstavljanje detajlov… Za šiviljski del potrebujete zgolj blago za vaš poljuben izdelek, za vse ostalo poskrbimo mi.

SUPERTEČAJ se odvije okvirno petkrat letno, aktualne termine najdete spodaj. Krojaška skupina (max 14 udeležencev) se razdeli na dve šiviljski skupini (max 7 udeležencev). Ob prijavi navedite željeno šiviljsko skupino.
Po opravljenem tečaju lahko svoje znanje nadgradite s Šuper Šolo Šivanja in/ali s SUPERELASTIKOM

Prijave: info@Anselma.si

RAZPISANE TERMINE VIDITE SPODAJ, LAHKO PA SI JIH PRENESETE TUKAJ