UPORABA DELAVNICE, STROJEV IN ORODJA ZA LASTNE POTREBE

_MG_7948

::: KAJ JE Šfitness?

Šfitness deluje kot vsak drug fitness, le da se namesto mišic ogreva šiviljske stroje. Ob tem so na voljo strokovnjaki, ki svetujejo in pomagajo pri šiviljskih ugankah. Šfitness je namenjen predvsem tistim, ki šivanje že poznajo in bi ga radi nadgradili oziroma drugje nimajo pravih pogojev za šivanje svojih izdelkov.

Tako lahko z nakupom dnevne ali mesečne karte , dobite dostop do šivalnih strojev, likalnikov in ostalih orodij ter do strokovnjakov, ki so vam na voljo za pomoč in nasvete. Poleg naštetega, pa je šivanje v družbi veliko bolj zabavno, vsaka šivilja, pa pozna svoje trike in je tako preko skupinskega šivanja mogoče v znanju zelo napredovati.

Poleg orodja za šivanje smo Šfitness nadgradili tudi z vso opremo za SITOTISK! Poleg past, pigmentov in vsega tiskarskega orodja, imamo tudi OSVETLJEVALNO MIZO in sita velikosti A4 in A3 pripravljena za osvetljevanje! Tako lahko prinesete svojo grafiko, kupite pripravljeno sito, ga v ENAJSTIH sekundah osvetlite, ter tiskate svoj motiv!

Na voljo pa je tudi avtomat za izdelavo priponk ter nekaj ročnega orodja.

 

::: Šfitness poteka od TORKA do PETKA MED 10-20h (vikendi po dogovoru)

Udeležite se ga lahko brez najave, možna je tudi rezervacija mesta ali posameznega stroja. V kolikor poteka delavnica ali tečaj, ima slednja prednost.

 

::: CENE KART:

 vizitke_dnevna  vizitke_dnevna  vizitke_dnevna
DNEVNA:
POSAMEZEN OBISK 
tor-pet 10-20h… 5 €
sob/ned*… 7 €
MESEČNA:
30 ZAPOREDNIH DNI 
tor-pet 10-20h in sob/ned*… 30 €
omarica za shranjevanje… 7 €
PAKET DNEVNIH:
8 LOČENIH OBISKOV 
tor-pet 10-20h +sob/ned*… 30 €

*možna je tudi uporaba delavnice med vikendi, a le po predhodnem dogovoru.

Za uporabo pigmentov in past za sitotisk, doplačilo 5 €.

 

::: V sklopu Šfitnessa je na voljo:

_MG_7962  + ŠIVILJSKA OPREMA:– klasični stroji- zankarice (entlarice)- robilni stroj (iberdeck/coverlock)- likalniki, likalna preša- škarje, krede, pozamenterija… _MG_8028 + SITOTISK:– prazna sita- sita pripravljena za osvetljevanje- osvetljevalna miza- paste, pigmenti in ostali pripomočki
_MG_7997 + AVTOMAT ZA IZDELAVO PRIPONK25mm premera _MG_8025 + ROČNO ORODJE:– dekupirna žaga- vrtalni strojček- drugo ročno ordje

 

VABLJENI!

vprašanja in info: info@anselma.si, 041 249 321

 

 

 

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *