TEČAJ KROJENJA IN ŠIVANJA IZ ELASTIČNIH MATERIALOV.


SUPERELASTIK smo nekoliko prenovili. Sedaj je sestavljen iz dveh delov, udeležite se lahko obeh, ali samo prvega:

1 DEL:

“ŠNELASTIK” je 4-urni tečajček, kjer si podrobno pregledamo entlarico7zankarico/overlock stroj ter tudi robilni/coverlock storj. Predelamo napeljevanje in menjavo sukancev, nastavljanje napetosti sukanca in temeljito predelamo splošno rabo strojev za elastične materiale. Na vajenici preizkusimo izvedbo sestavnih šivov, izdelave naborka, spajanje rokava in robljenje okroglih izrezov oziroma rokavov..

2. DEL:

“ELASTIK” je sestavljen iz dveh srečanj po 4h. Tokom slednjih izdelate poljuben kos oblačila iz pletenin (elastičnih materialov – jearsey, lycra, prevešenka itd.). Predelamo zakonitosti polaganja kroja na blago, izrez kosov, sestavljanje ter zaključevanje. Poleg izdelka, domov odnesete tudi kroj in znanje za izdelavo novih oblačil.

Tečaj je zasnovan celostno in ne zahteva posebnega predznanja. Primeren je tako za začetnike, kot tudi za izkušene šivilje, saj se zahtevnost določa tudi z izbiro modela oblačila.

 

Št. udeležencev: min 4, max 6
Trajanje:  4h ali 12h

Potrebščine:

ELASTIČNO BLAGO ZA POLJUBNO OBLAČILO (lahko so tudi različni ostanki, več manjših kosov))

 

AKTUALNE TERMINE NAJDETE TUKAJ.

V kolikor bi si želeli znanje šivanja še poglobiti in nadgraditi, pripporočamo tudi tečaj modnega oblikovanja NOO!, SUPERTEČAJ in nadaljevalni tečaj ŠŠŠ. Za bolj lahkotno preveritev vaših šiviljskih ambicij pa delavnica MOJE PAJKICE.

 

 

prijava: info@Anselma.si

Your email address will not be published. Required fields are marked *